3x fotografie-inspiratie op Instagram

inspiratie,fotoserie,instagram,nikon,ambassadeur,fotograaf

Er is zoveel fotografie-inspiratie te vinden op het internet, dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Daarom lichtten de Foka Ambassadeurs een paar van hun favoriete Instagram-accounts uit die je direct kan volgen voor inspiratie.

Gerrit de Groot

Niet voor niks onze eigen Foka Ambassadeur: Gerrit de Groot. Onder de naam Great Art Photography plaatst hij onder onder meer nachtlandschappen van steden als Rotterdam, landschappen en vergezichten. Hij geeft ook regelmatig workshops! Meer zien van zijn werk? Check zijn Instagram.

GoPro

Een toevoeging aan je tijdlijn is niet altijd een inspirerende fotograaf, maar kan ook een inspirerend merk zijn. GoPro deelt foto’s van fans in extreme situatie’s, allemaal geschoten met de bekende GoPro action camera’s. Je vindt verschillende GoPro-camera’s in onze webshop zoals de Hero+ en Hero4 Silver Adventure Edition. Staat jouw foto binnenkort op hun pagina?

Jip van Kuijk

Leica-enthousiasteling Jip van Kuijk maakt foto’s van steden als Rotterdam maar deelt ook exotische vakantiekiekjes. Wil jij ook aan de slag met Leica? Check hier de nieuwe Leica T in onze webshop.  Meer werk van Jip van Kuijk vind je op zijn website en Instagram.

 

Wie mist er nog in dit rijtje? Laat je horen op Facebook!
Kijk voor meer inspiratie ook eens bij “5 manieren om de lente vast te leggen” en “Concertfotografie tips

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.