AirPlay 2 komt naar tien producten van Bang & Olufsen

Bang-Olufsen-speakers-600x337-0671d4720a3117264d9896d76d2671bdf2215504

Bang & Olufsen heeft laten weten dat tien producten van de fabrikant binnenkort worden voorzien van Apple AirPlay 2 middels een gratis software-update. Het gaat om één televisie en in totaal negen speakers van de bekende beeld- en audiofabrikant.

AirPlay 2 voor tien producten van Bang & Olufsen

De Bang & Olufsen BeoVision Eclipse-televisie zal, samen met negen speakers van het bedrijf, worden voorzien van de draadloze muziekstreamingtechnologie Apple AirPlay 2. De software-update zal gratis worden uitgebracht. Met de technologie is het mogelijk een multiroominstallatie op te zetten en te bedienen van een iPhone, iPad of Apple TV. Op dit moment is het al mogelijk je muziek in huis draadloos te bedienen wanneer je gebruikmaakt van de muziekstreamingdienst Apple Music en de digitale assistent Siri.

Daarnaast heeft Bang & Olufsen laten weten binnenkort ook Google Assistant en Amazon Alexa, twee populaire stemassistenten, toe te voegen aan een selecte groep producten. Ook zal er een slimme speaker worden uitgebracht. Wanneer AirPlay 2 wordt uitgerold naar de tv en speakers van het bedrijf, is nog niet bekend. De verwachting is dat de lancering van de technologie samenvalt met de Apple HomePod,…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl