Alle tv’s, blu-ray spelers, speakers en soundbars voor 2018 in één overzicht

Panasonic-FZ950-oled-600x367-92f4545c95ec35601e8ff38c215b8d8bdb8d8e9b

2018 is begonnen en dat betekent traditiegetrouw dat we ons kunnen opmaken voor de nieuwe home cinema line-ups van alle grote fabrikanten. Onder meer Samsung, Panasonic, LG, Sony en Philips hebben deze week een deel van hun nieuwste tv’s, Blu-ray spelers, home cinema-systemen en andere av-producten gepresenteerd. En ook de komende weken verwachten we meer mooie aankondigingen. Wij pakken alles ook dit jaar weer samen in één overzicht, zodat je niks hoeft te missen.

Hoewel nog niet alle producten die we dit jaar in Nederland kunnen verwachten bekend zijn, veel van de specificaties nog ontbreken en van nog maar weinig producten een prijs bekend is hebben we ons 2018 home cinema overzicht al aangemaakt. Op deze pagina vind je een overzicht van alle televisies, (Ultra HD) Blu-ray spelers, soundbars, audiosystemen en speakers die dit jaar in Nederland en België verschijnen, inclusief specificaties, foto’s, de adviesprijzen en de laagste prijzen van dat moment (wanneer beschikbaar).

Het 2018 home cinema overzicht wordt de komende weken door ons bijgewerkt, aan de hand van informatie die de Nederlandse vertegenwoordigers van de betreffende fabrikanten aan ons geven. We proberen je zo snel mogelijk te voorzien van alle home cinema-producten…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl