Alles dat je moet weten over muurbeugels om je tv op te hangen

muurbeugel-600x343-b4916e5d2dff7ce46c00c2647b9129473c0ae6e4

Een grote beeldbuis was vroeger moeilijk aan de muur te hangen en plaatsten we daarom op een tv-meubel. De komst van de platte televisies maakt het echter mogelijk om een televisie op te hangen. Dit bespaart niet alleen ruimte, maar staat vaak ook veel mooier in het interieur. Een muurbeugel ophangen is gemakkelijker dan je denkt, maar er zijn erg veel verschillende soorten beugels. Het is natuurlijk belangrijk dat je een muurbeugel kiest die past bij de afmetingen en het gewicht van de televisie. Daarnaast zijn er muurbeugels met verschillende mogelijkheden. In dit artikel vertellen we je alles over de verschillende soorten muurbeugels en waar je op moet letten als je er één koopt voor jouw platte televisie.

Verschillende soorten muurbeugels

Muurbeugels zijn in te delen in drie verschillende soorten. We hebben de vaste muurbeugels (ook wel vlak genoemd), kantelbare muurbeugels en de draaibare muurbeugels.

Vaste muurbeugels

Een vaste wandbeugel is, zoals de naam al zegt, vast. Deze is niet te kantelen en/of te draaien. Deze beugels hangen vlak tegen de muur, maar de afstand kan verschillen. Er zijn wandbeugels die op één centimeter van de muur hangen, maar…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl