Amazon Prime Video eindelijk beschikbaar op Apple TV

Amazon-Prime-Video-Apple-TV-600x343-c8412e916931f37095609655cc19b5df2783cd6d

Vanaf vandaag is de Amazon Prime Video-app ook op Apple TV te gebruiken. De app werd een half jaar geleden aangekondigd tijdens de WWDC, maar nu eindelijk ook daadwerkelijk uitgerold. De app is ook in Nederland beschikbaar.

Amazon Prime Video en Apple TV

De snelste manier om de app te vinden in de tvOS App Store, is door te zoeken naar ‘Amazon’ en vervolgens te klikken op ‘Amazon Shopping’. Onderaan staat dan bij ‘Meer van deze ontwikkelaar’ ook de Prime Video-app. Overigens is tegelijk met deze update ook de iOS-versie van de app van een update voorzien. Deze is nu voorzien van ondersteuning voor de iPhone X.

Apple en Amazon kondigden in eerste instantie aan dat de Amazon Prime Video-app in de loop van de zomer al naar Apple TV zou komen. Dat moment misten de bedrijven echter, maar ondertussen zijn ze er dus wel in geslaagd om hem uit te brengen. Waarom het zo lang geduurd heeft is de vraag.

Wellicht heeft het te maken met een onderlinge discussie tussen Amazon en Apple. Sinds 2015 verkoopt Amazon de Apple TV niet meer in zijn webwinkel. Ook konden de…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl