‘Apple werkt momenteel aan een Apple TV die 4K ondersteunt’

apple-tv-4-tvos-9-600x350-1dd6959de137bfa5036bf6d8fc8a74ff816879e1

Apple zou naar verluidt werken aan een nieuwe Apple TV-mediaspeler, die 4K Ultra HD zou ondersteunen. De speler zou dit jaar verschijnen, als we de geruchten mogen geloven. In vergelijking met het huidige model zou het om een grote update gaan.

Apple TV met 4K-ondersteuning op komst – gerucht

Als we de geruchten mogen geloven, dan werkt Apple momenteel aan een nieuwe versie van de Apple TV, schrijft Bloomberg donderdag. Deze nieuwe mediaspeler zou dit jaar nog moeten verschijnen en in vergelijking met het huidige model, van een flinke update zijn voorzien. Zowel intern als extern zal er een hoop veranderen. Er wordt onder meer gesproken over 4K Ultra HD, ondersteuning waar de huidige settopbox helaas niet over beschikt. Ook wordt er gesproken over een MFi-controller voor de mediaspeler, maar onzeker is of die eraan komt.

Over de huidige software op de mediaspeler wordt geschreven dat het wel erg op iOS lijkt en één van de ‘meest ambitieloze producten van Apple ooit is’. De interface heeft namelijk heel wat weg van het thuisscherm van de iPhone en iPad: een rooster met app-iconen. Helaas worden er geen nieuwe designs voor…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl