Audiofabrikant Klipsch presenteert twee speakers met Google Assistant

klipsch-google-assistant-600x343-608c18db1e9ce431d575c0f8070c42dc7530d5ca

Audiofabrikant Klipsch heeft tijdens CES 2018 in Las Vegas twee speakers aangekondigd die allebei zijn voorzien van Google Assistant. De fabrikant is één van de eerste hifi-merken die speakers aankondigt die zijn voorzien van de stemassistant van Google (of welke assistant dan ook).

Dit zijn de slimme speakers van Klipsch

Audiofabrikant Klipsch is een bekende in de hifi- en audiowereld, en misschien wat minder bekend onder consumenten van meer reguliere consumentenelektronica. Desondanks heeft het merk nu nieuws dat voor een breder publiek bedoeld is. Het bedrijf heeft namelijk de nieuwe generatie Heritage Wireless-speakers aangekondigd. Deze speakers zijn voorzien van de Google Assistant. Dat is nog steeds een opmerkelijk idee, want niet heel veel fabrikanten van high-end en hifi-apparatuur wagen zich aan dergelijke producten.

De nieuwe Heritage Wireless-speakers zijn verder voorzien van bluetooth en worden The One en The Three genoemd. Ook het design is erg opmerkelijk te noemen, aangezien de speakers niet ogen uit iets uit deze eeuw. De buitenkant bestaat uit fineerhout en koperen (draai)knoppen. The Three is de grootste versie met een eigen subwoofer en zal 499 dollar kosten in de herfst van dit jaar. The One…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl