Bluesound voegt Dolby Digital surround toe middels update

Bluesound-Pulse-soundbar-600x341-c6fedfb171f534ada5df9730b82d8e5f15556142

Lenbrook International, de Canadese ontwikkelaars van het BluOS besturingsysteem en het Bluesound multiroomsysteem kondigen vandaag een grote update voor BluOS aan. Versie 2.14 van de software is inmiddels beschikbaar voor tablets en smartphones en biedt diverse vernieuwingen. De belangrijkste vernieuwing is de toevoeging van 4.1-kanaals Dolby Digital surround voor de Pulse soundbar en de Pulse subwoofer. Daarnaast wordt Deezer Hi-Fi toegevoegd aan de ondersteunde streamingdiensten.

Dankzij de update is het voor gebruikers van de Pulse soundbar en Pulse subwoofer mogelijk het systeem uit te breiden met twee draadloze Pulse Flex luidsprekers om zo een 4.1-kanaals surroundsysteem te creëren. De speakers kunnen gekoppeld worden middels de BluOS app voor je smartphone of tablet. Zowel de hardware als de software moet voorzien zijn van de nieuwste update.

Een overzicht van de verbeteringen in BluOS 2.14 vind je hieronder;

Related artist radio and explicit content filter on the Tidal streaming service Featured playlists, popular playlists and purchased tracks on Juke Optical input auto sense for supporting Bluesound players Custom group names for fixed groups Option to disable Bluetooth for commercial applications Input source selection for BluOS-enabled MDC modules for NAD electronics App switching between the BluOS controller and…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl