Cambridge Audio lanceert CXUHD Ultra HD Blu-ray speler

Cambridge-Audio-CXUHD-600x333-c82fb812795f2b824cad001d2e1081dac8f53989

Daar is ‘ie dan eindelijk; de Cambridge Audio CXUHD Ultra HD Blu-ray speler. Er gingen al een tijdje geruchten over maar op de website van het merk is nu eindelijk alle informatie over de high-end Blu-ray speler te vinden.

Cambridge Audio CXUHD Ultra HD Blu-ray speler

De CXUHD is de eerste Ultra HD Blu-ray speler van het Britse merk en ook één van de eerste high-end modellen die we zien verschijnen. Oppo gaat het bedrijf voor, met de introductie van de UDP-203 en UDP-205.

De Ultra HD Blu-ray speler ondersteunt vanzelfsprekend de nieuwste standaarden en technieken, waaronder 4K Ultra HD en HDR. En goed nieuws voor de fans van Dolby Vision want de HDR-standaard van Dolby wordt ook ondersteund. Op het gebied van audio kunnen alle bekende audioformaten, waaronder DTS:X en Dolby Atmos, doorgestuurd worden naar je receiver.

Verder kan de speler een verscheidenheid aan bestandsformaten, bijvoorbeeld via de twee usb 3.0-poorten, en fysieke media afspelen. 4K video’s worden ondersteund in de vorm van HEVC H.265, H.264, VP9 4K en Hi10P, en audio kun je afspelen in de vorm van onder meer Flac en 5.1-kanaals DSD. Wil je fysieke media…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl