Canton introduceert DM5 soundbar voor kleinere ruimten

Canton-DM5-600x350-9e7d1ae0b84bed482b3776f25637fa9086c85b01

Canton heeft vandaag de nieuwe DM5 soundbar voorgesteld, speciaal ontwikkeld voor de kleinere ruimten. Deze compacte soundbar moet volgens het Duitse merk niet inleveren op het gebied van prestaties, features en bouwkwaliteit.

De Canton DM5 is een soundbar met een formaat van maar 55 x 6,4 x 9 centimeter en een gewicht van 3 kilogram. Toch moet de speaker, die een vermogen van 120 Watt heeft, de audiofans volgens het merk niet teleurstellen.

Je kunt de soundbar onder je tv plaatsen of aan de muur hangen. Middels drie EQ-opties kun je de optimale instelling voor de gekozen positie bepalen. Dankzij de speciale ‘voice’, ‘hotel’ en ‘eco’ modi kun je kiezen voor betere vocalen, een gelimiteerd volume en een energiebesparende modus.

Verder komt de DM5 met een optische aansluiting, een coaxiale aansluiting, analoge inputs en Bluetooth aptX voor het streamen van audio. De bediening kan plaatsvinden middels de afstandsbediening van je tv.

Dit alles wordt in de Benelux op de markt gebracht voor een prijs van 349 euro.

Lees meer en reageer: Canton introduceert DM5 soundbar voor kleinere ruimten

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl