CEO Disney: ‘Onze streamingdienst wordt goedkoper dan Netflix’

walt-disney-logo-600x350-56feaa03d39d7da443694ada9570a6fe7db3bf2d

De CEO van The Walt Disney Company heeft nu al laten weten dat de videostreamingdienst van het bedrijf goedkoper dan Netflix wordt. Zeker tijdens de lancering van de nieuwe dienst zal het assortiment aan films en series niet zo uitgebreid zijn.

Streamingdienst Disney goedkoper dan Netflix

The Walt Disney Company is voornemens een eigen videostreamingdienst te beginnen in 2019. Om goed te kunnen concurreren met onder meer Netflix, heeft CEO Robert Iger laten weten dat de dienst goedkoper wordt dan een abonnement op Netflix. De reden daarachter is heel simpel: de dienst lanceert met minder content dan je momenteel op Netflix vindt. En de prijs moet dat reflecteren. Of de dienst in de toekomst duurder gaat worden wanneer er meer content beschikbaar komt, is op moment van schrijven nog niet duidelijk.

Maar die kans is wel aanwezig. Niet alleen omdat bijvoorbeeld Netflix dat ook mettertijd gedaan heeft, maar ook omdat Iger die mogelijkheid open laat momenteel. Wel krijgen mensen – waarschijnlijk vooral in Amerika – met allerlei andere abonnementen en diensten van Disney op zak, mogelijk allerlei aanbiedingen aangeboden. Het doel van het bedrijf is, zeker in het begin, om…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl