CES round-up: Wat brengt 2018 op het gebied van home cinema?

LG-HU80KA-projector-600x359-ef59af1e6e1629f6cdf36a67fb3884d419bec69f

CES 2018 zit er weer op en dat betekent dat we al een goed beeld hebben van wat we in 2018 kunnen verwachten op het gebied van home cinema. Wat worden de trends van dit jaar? Welke producten kunnen we verwachten? En waar focussen de grotere fabrikanten op? Op het gebied van home cinema is er een hoop getoond en gepresenteerd, en daarom zetten we in dit artikel de belangrijkste ontwikkelingen en aankondigingen voor je onder elkaar.

CES 2018: wat hebben we gezien?

Er waren voorafgaand aan CES 2018 in Las Vegas maar weinig echte geruchten dus de verwachtingen waren niet al te hoog gespannen. En dat zien we ook terug als we de balans opmaken. Er is niet veel gepresenteerd dat heel spectaculair is en bovendien missen we van veel fabrikanten nog een overzicht van wat ze precies allemaal op de markt gaan brengen. Het draaide vooral om de innovaties, zowel qua nieuwe producten als qua nieuwe standaarden en technieken.

Digitale assistenten en spraakbediening

Bijna alle fabrikanten hadden het er dit jaar over; digitale assistenten. In nagenoeg elke smart tv die dit jaar op de markt verschijnt vind je een digitale…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl