De drie beste nieuwe films en series op Netflix #110

netflix-logo-retina-600x350-d9f0bc63aa51971e8c9d7892c6eb249e59cc459d

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het begin van het derde seizoen van Rick & Morty.

Rick & Morty (S03E1-E2)

De tekenfilmserie Rick and Morty heeft in korte tijd veel harten voor zich weten te winnen. Dat doet het niet met zijn simpele tekenstijl, maar met een flinke dosis humor, waar de term meta een groot onderdeel van uitmaakt. Wanneer je kijkt naar de onderstaande trailer, dan weet je al direct wat je te wachten staan. In deze serie maken we kennis met de briljante Rick, die zijn kleinzoon meesleurt voor wilde escapades in andere werelden en dimensies. Elke aflevering voelt aan alsof het een kleine science fiction avonturenfilm is.

Vaiana (2016)

Deze week hebben we geschreven dat Netflix en Disney uit elkaar gaan. In 2019 gaan beide partijen hun eigen weg en zal Disney haar eigen videostreamingdienst beginnen en daar alle eigen content gaan aanbieden. Dat betekent dat je binnenkort geen nieuw Disney-materiaal op Netflix zult zien, maar tot die tijd nog wel. Zoals Vaiana, een film die gaat over Polynesisch meisje dat later stamhoofd zal worden.…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl