De drie beste nieuwe films en series op Netflix #118

netflix-logo-retina-600x350-d9f0bc63aa51971e8c9d7892c6eb249e59cc459d

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer de start van Lucifer, seizoen drie.

Lucifer (S03E01)

Lucifer is een politieserie met een komische inslag en een aparte invalshoek. De vrouwelijke detective in deze serie wordt namelijk bijgestaan door niemand minder dan de duivel, de engel die sommige mensen beter kennen als Lucifer. Lucifer heeft allerlei toffe trucjes waarmee verdachten informatie uitdelen alsof het snoepjes zijn tijdens Halloween, maar hij heeft ook zo zijn daddy issues en andere problemen met mensen vertrouwen. Dat levert dramatische situaties uit, maar uiteindelijk neemt de komische inslag toch de overhand.

Theo Maassen: Van Kwaad tot Erger (2017)

Net zoals voor veel cabaretiers geldt dat de stijl van Theo Maassen niet bij iedereen past. Maassen is vaak eerlijk, maar ook hard en dat kan ook een tegenovergesteld effect hebben van wat de beste man wil meegeven. In een tijd van oorlog, conflicten en botsende culturen wordt de theatrale comedystijl van Theo Maassen gedreven door verontwaardiging en cynische observaties. Mocht je van het eerdere werk van Maassen houden, dan zul je mogelijk vaak instemmend knikken naar het…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl