De drie beste nieuwe films en series op Netflix #155

netflix-logo-retina-600x350-d9f0bc63aa51971e8c9d7892c6eb249e59cc459d

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het tweede seizoen van Luke Cage.

Luke Cage (twee seizoenen)

Vanaf vandaag kun je een nieuw hoofdstuk bekijken in het Marvel Cinematic Universe met het tweede seizoen van Luke Cage. De serie speelt zich af na de gebeurtenissen van The Defenders en volgt de held Luke Cage in z’n leven. Cage is een man die in de gevangenis zat en een serie experimenten heeft overleefd. Door die experimenten beschikt hij over superkrachten, en is hij heel sterk en kunnen kogels niet zomaar door z’n huid gaan. Hij loopt met een serum in z’n lijf rond die bijna gelijkstaat aan het serum van Captain America.

Trainspotting

Trainspotting is een Britse zwarte komedie van regisseur Danny Boyle, met in de hoofdrollen Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller, Kevin McKidd, Robert Carlyle en Kelly Macdonald. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Irvine Welsh en heeft meerdere prijzen op zijn naam staan, waaronder Best Adapted Screenplay. Renton en z’n vrienden moeten omgaan met de grimmige realiteit van heroïneverslaving. Als Renton clean wordt,…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl