De drie beste nieuwe films en series op Netflix #158

netflix-logo-retina-600x350-d9f0bc63aa51971e8c9d7892c6eb249e59cc459d

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer een nieuwe Jim Jefferies.

Joel McHale Show with Joel McHale (deel 2)

Joe McHale is een acteur en presentator die je waarschijnlijk niet kent van de komedieserie Community. Deze ondergewaardeerde droge komedieserie mag dan wel vijf seizoenen hebben gekregen, toch is die nooit van de grond gekomen. Acteurs als Alison Brie (die in de Netflix Original Glow speelt), Gillian Jacobs (van Netflix Original Love) en Jim Rash (talkshow over Stranger Things) werken inmiddels allemaal voor Netflix en nu heeft McHale ook een eigen project. Een komische talkshow over nieuws, cultuur en nog veel meer.

Jim Jefferies: This Is Me Now

Je hebt cabaretiers die geen blad voor de mond nemen en je hebt komieken die alles zeggen ten koste van wie dan ook — en dan heb je nog Jim Jefferies. Deze cabaretier zegt zo’n beetje alles wat er in hem opkomt en heeft daarmee heel wat successen geboekt in een wereld waar mensen steeds gevoeliger en preutser lijken te worden. In deze vrijmoedige stand-upspecial grapt de heerlijk ongegeneerde Jefferies over ‘graaiende’ beroemdheden,…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl