De drie beste nieuwe films en series op Netflix #85

netflix-logo-retina-600x350-d9f0bc63aa51971e8c9d7892c6eb249e59cc459d

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het eerste seizoen van een nieuwe anime.

How to Get Away with Murder (twee seizoenen)

De serie How to Get Away with Murder is een spannende serie over een moordcomplot waarin meer mensen in verstrengeld zijn geraakt dan eigenlijk nodig was. De hoofdrol is weggelegd voor Viola Davis, die als eerste Afro-Amerikaanse vrouw een Emmy heeft gewonnen, in de categorie Outstanding Lead Actress in a Drama Series. Dit is overigens niet de enige prijs die Davis in de wacht sleepte. Het toont de kwaliteit van de serie aan, die ook in het tweede seizoen haast moeiteloos wordt doorgezet. Er staan nu twee seizoenen op Netflix.

Cyborg 009: Call of Justice (één seizoen)

Sinds deze week staat er ook een interessante nieuwe anime op Netflix. De serie wordt omschreven als ‘meeslepend’ en kent een hoge productiewaarde. Jaren nadat de cyborgs incognito een normaal leven zijn gestart, worden ze gedwongen te vechten wanneer de bovenmenselijke Blessed verschijnen met een plan voor de mensheid. Anime’s staat erom bekend vaak meeslepende verhalen te hebben — die, toegegeven,…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl