De drie beste nieuwe films en series op Netflix #94

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het begin van seizoen drie van Fargo.

Fargo (twee seizoenen + SO3E01)

Fargo is een serie gebaseerd op de gelijknamige film. Aan boord zijn in elk geval de Coen Brothers als executive producers, dus je weet dat het alleen maar goed kan zijn. In de serie maken we kennis met Lorne Malvo (Billy Bob Thornton) die door Minnesota reist en mensen beïnvloedt met zijn malafide praktijken, geweld en natuurlijk de nodige deceptie bij de bevolking. Deze serie, die geïnspireerd is op de film van de gebroeders Coen en het ‘true crime’-genre, speelt zich af in Minnesota en draait om ‘echte’ misdrijven.

A Plastic Ocean

In de documentaire A Plastic Ocean wordt in beeld gebracht hoeveel plastic afval er eigenlijk in de oceaan drijft. De documentaire wil met deze film laten zien wat de impact daarvan is op het milieu. Zolang we niet genoeg recyclen, blijft dit afvalprobleem een groot probleem. Het is een recent uitgebracht documentaire, dus de informatie is nog redelijk vers. Ook wil de film laten zien wat je als consument…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl