De volgende Xbox verschijnt naar verluidt in 2020

xbox-one-x-foto-6-600x343-db397c8d7c348c87e130494cb833a5a32febe505

Als we de geruchten mogen geloven dan verschijnt de volgende Xbox in 2020. Dit wordt dan de opvolger van de Xbox One X. Het project wordt intern Scarlett genoemd en kan meerdere Xbox-apparaten teweeg brengen. Microsoft heeft dit gerucht helaas niet bevestigd tijdens gamebeurs E3.

Volgende Xbox in 2020 – gerucht

Microsoft is mogelijk voornemens de volgende Xbox in 2020 uit te brengen. Hoewel Xbox-baas Phil Spencer wel tijdens de afgelopen E3-presentatie heeft laten weten dat er achter de schermen wordt gewerkt aan nieuwe Xbox-hardware, heeft de beste man niet bevestigd wanneer de Xbox One X-opvolger verschijnt. Intern wordt er naar het project verwezen als Scarlett. Mogelijk komen er meerdere apparaten aan, zodat Microsoft optimaal gebruik kan maken van de aangekondigde gamestreamingdienst. Lees daar hier meer over.

Eerder verschenen al geruchten dat Microsoft een hdmi-dongle wilde uitbrengen met wifi aan boord, waarmee het mogelijk zou zijn Xbox-games te streamen naar een tweede tv in huis. Dat product is er nooit gekomen, maar het idee zou nog kunnen voortleven. Omdat Microsoft tot op heden heel veel tijd en geld in backward compatibility heeft gestopt, leeft de verwachting dat de volgende…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl