Dossier WK voetbal: alle tips om optimaal van het WK te genieten

FIFA-WK-2018-600x350-9dc1302294450e4e66fc5704f06b23bedb02ff62

Vandaag is het zover; het WK voetbal gaat van start. Nu doen we als Nederland helaas niet mee, maar dat betekent niet dat we het WK links laten liggen. Zeker niet omdat onze zuiderburen wel reden tot juichen kunnen geven. Om optimaal van het WK voetbal te kunnen genieten hebben we de afgelopen weken diverse handige tips en achtergronden gepubliceerd. In dit artikel vind je een overzicht.

Met deze producten geniet je optimaal van het WK 2018

Je bent gek van voetbal? Wij ook! Naar Rusland reizen lukt echter niet, maar thuis zorgen we wel voor de beste sfeer en ervaring. Zo doet de redactie het! We zetten de beste producten voor de meest optimale WK-ervaring voor je onder elkaar. Lees verder.

Zo kijk je het WK Voetbal 2018 in 4K Ultra HD en HDR

Op 14 juni gaat het WK Voetbal in Rusland van start, en het mooie is dat dit wereldkampioenschap in 4K Ultra HD-resolutie en HDR opgenomen en uitgezonden wordt. Nu heb je wellicht al een premium lcd- of oled-televisie met ondersteuning voor 4K Ultra HD en HDR thuis staan, maar hoe kun je dan…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl