Eerste details Samsung 2018 QLED tv’s gelekt, waaronder ‘Direct Full Array Elite’

Samsung-QLED-2018-600x340-d7c73a9fc3842b1352f481e51cb04be1b24937ef

Samsung is alweer druk aan het werk om zijn nieuwste generatie QLED tv’s uit te brengen. Begin januari staat in Las Vegas CES 2018 op de planning en ook Samsung zal hier zijn tv line-up voor volgend jaar tonen. De eerste details van de nieuwste QLED tv’s zijn al gelekt, dankzij trademarks die bij de EUipo (European Union International Property Office) ingediend zijn.

Samsung heeft twee trademarks bij de EUipo ingediend. De ene is ‘Q Contrast Elite’ en de andere is ‘Direct Full Array Elite’. Maar, wat zegt dit nu precies over de nieuwe televisies van de Koreaanse fabrikant?

Samsung Q Contrast

Samsung Q Contrast is iets dat we al kennen van de 2017 QLED tv’s van het bedrijf. Dankzij een antireflectiefilm en de hoge helderheid bieden de tv’s een optimaal contast, of het nu overdag of in de avond is. De Contrast-technologie werkt samen met de Ultra Black-functie, om de reflecties op het scherm de minimaliseren. Q Contrast Elite wijst op een vernieuwde versie van dit systeem, wat voor een nog hoger contrast moet worden.

Direct Full Array Elite

Nog interessanter klinkt Direct Full Array Elite. Uit de naamgeving kunnen…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl