Games op Nintendo Switch vanaf nu te betalen met betaaldienst PayPal

nintendo-switch-digitale-games-600x343-672c2499efd2c0d8d2340c796deb13b851fb537e

Het is vanaf vandaag mogelijk om je games in de Nintendo eShop te betalen met de populaire digitale betaaldienst PayPal. Dat betekent dat je geen prepaidkaarten meer hoeft aan te schaffen wanneer je geen creditcard kunt koppelen.

Nintendo Switch ondersteunt PayPal

Je digitale games betalen met de betaaldienst PayPal is iets wat eigenaars van een Xbox One of PlayStation 4 al een flinke tijd kunnen. Tot op heden was het zo dat wanneer je een digitaal spel op de Nintendo Switch wilde aanschaffen, dat je daar een creditcard of een prepaidkaart voor nodig had. Maar die tijden zijn voorbij, aangezien je nu ook kunt betalen met PayPal, heeft Nintendo laten weten. Gamers die nog altijd gamen op de Wii U krijgen geen toegang tot dezelfde mogelijkheid op de spelcomputer. Datzelfde geldt voor de Nintendo 3DS.

De ondersteuning voor PayPal wordt nu wereldwijd naar alle Switch-spelcomputers uitgerold. Bij ons is de functie al live. Je dient uiteraard nog wel even je PayPal-account te koppelen, maar dat werkt gelukkig best simpel. Wanneer je een aankoop wil doen met de dienst, klik je op het daarvoor bestemde logo. Vervolgens kun je een…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl