Gamestreamingdienst PlayStation Now straks alleen nog voor PS4 en pc

PlayStation-Now-600x350-9b562f02b60aff1bebe6fc38193912d7d044d4cf

Sony heeft laten weten dat de gamestreamingdienst PlayStation Now vanaf medio augustus alleen nog beschikbaar is op PlayStation 4 en pc. Nu is de dienst nog te bereiken op een PlayStation 3 en PlayStation Vita, bijvoorbeeld. Maar straks dus niet meer.

PlayStation Now wordt beperkt

Sony heeft via zijn Europese PlayStation-blog laten weten dat de gamestreamingdienst PlayStation Now vanaf de zomer alleen nog maar werkt op de PlayStation 4 en de pc. De dienst, waarmee het mogelijk is games te streamen vanaf een server naar een Sony- of Samsung-apparaat voor een vast bedrag per maand, werkt dan niet meer op de PlayStation 3, PlayStation Vita, PlayStation TV en de ondersteunde smart-tv’s van Sony en Samsung. Ook de blu-ray-spelers waar de dienst op bereikt kan worden doen dan niet meer mee.

De Japanse fabrikant heeft deze keuze gemaakt, zodat het zich kan concentreren op slechts twee platformen. Dit moet uiteindelijk de gebruiksvriendelijkheid ten goede komen, is het bedrijf van overtuigd. De verandering gaat vanaf 15 augustus 2017 in. Maar vanaf 15 maart kunnen eigenaars van de bovengenoemde platformen zich niet meer aanmelden voor de dienst. PlayStation Now kost 16,99 euro…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl