Harde schijf aansluiten op je PlayStation 4: zo werkt het

PlayStation-4-streamen-600x350-7b840dbd5071f3bd0cce0bb10bf63035abc5e2df

Het interne opslaggeheugen van de PlayStation 4, welk model je ook hebt, is niet echt toereikend voor games die steeds groter worden. In dit artikel leggen we uit hoe je een externe harde schijf koppelt aan en gebruikt in combinatie met een PS4 (Pro).

Meer ruimte op PlayStation 4 dankzij externe harde schijven

Het is al een tijdje mogelijk om externe harde schijven aan te sluiten op een PlayStation 4 (het gewone model, het Slim-model en de Pro-versie). Deze consoles worden geleverd met 500GB of 1TB aan vrije schuifruimte. Hoewel dat al flink veel meer is dan we in consoles van de vorige generatie tegenkwamen, is het vaak helaas niet meer genoeg om er veel games op kwijt te kunnen. Wellicht kun je er tientallen kleinere titels op installeren, maar inmiddels komen we vaker games van rond de 50GB tegen dan ons lief is.

Niet alleen duurt het lang voordat die content is gedownload, ook is het zo dat de content wel geïnstalleerd moet kunnen worden. Tel daarbij dat je meestal al meer dan 100 GB kwijt bent aan allerlei dingen voordat je de console installeert, en je komt…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl