KNIPPR introduceert app voor live tv-kijken op Samsung smart tv’s

KNIPPR-Samsung-tv-600x350-c435c25d4dc0e4de4719b59c6f1f953abff68606

Wil je live tv-kijken maar wil je niet vastzitten aan een duur tv-abonnement met settopbox? Dan heeft KNIPPR al een tijdje de oplossing in de vorm van een zelf samen te stellen tv-pakket dat je via apps of de webbrowser kunt bekijken. De app van de dienst is nu ook beschikbaar op smart tv’s van Samsung waardoor je helemaal geen settopbox en kabel meer nodig hebt.

KNIPPR is kabelvrije en interactieve televisie waarbij je zelf de extra zenders bovenop KNIPPR Basis bepaalt en tv kijkt op een scherm naar keuze met apps voor smartphone, tablet, Samsung tv en Apple TV4. Streamen met Chromecast of in de webbrowser is ook mogelijk. Het zenderaanbod kan maandelijks aangepast of opgezegd worden, zonder verplichte afname van een tv-pakket of een all-in-one-pakket met verplichte afname van vaste telefonie of internet.

Met de KNIPPR-app voor Samsung smart tv’s krijg je vanaf nu ook toegang tot live tv en het bijbehorende on-demand-aanbod. Klanten van de dienst die in het bezit zijn van de nieuwste Samsung smart tv’s uit 2017 kunnen de pp vanaf vandaag downloaden via de Samsung App Store. Samsung zal de app ook…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl