Marantz lanceert PM8006 versterker met Musical Phono EQ trap

Marantz-PM8006-600x344-937fad204b6e5441c33bd266ce0f01719a4d1150

Marantz komt met een verbeterde zuiver analoge technologie. De geïntegreerde versterker PM8006 biedt een geheel nieuwe phono-trap voor een optimale vinylweergave en een nieuw ontwikkelde voorversterkerfase met elektrische volumeregeling voor meer nauwkeurigheid.

Marantz PM8006

De PM8006 is een analoge geïntegreerde versterker, geschikt voor prestaties met 70 W versterking per uitvoerkanaal. Ook biedt het model een geheel nieuwe, bewegende magnetische phono-trap. De Marantz Music Phono EQ trap maakt het upgraden van de versterker met een externe phono-voorversterker overbodig. Hij combineert de  hyper dynamische versterkermodules van Marantz met JFET’s (junctieveldeffecttransistors) in de ingangstrappen. Doordat de impedantie wordt verhoogd, kan het signaalpad worden vereenvoudigd dankzij de verwijdering van koppelcondensatoren. De tweetraps-versterking verwerkt de minuscule signaalniveaus die worden geproduceerd door elementen met minimale vervorming.

De RIAA re-equalisation combineert passieve en actieve onderdelen voor nauwkeurigheid: RIAA-correctie wordt uitgevoerd met een HDAM, terwijl de versterking wordt uitgevoerd door een hoogwaardige klasse A op-amp voor minimale vervorming. Er wordt ook gebruik gemaakt van een nieuwe volumeregeling voor helderheid en nauwkeurige kanaalbalans. Door middel van een analoogachtige volumeknop worden elektronische aanpassingen via een microprocessor geregeld. Ook worden twee sets Marantz-luidsprekeraansluitingen met A/B-schakeling geleverd.

De aansluitingen zijn…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl