Netflix geeft tweede trailer vrij van tweede seizoen Jessica Jones

netflix-jessica-jones-600x350-f5c1ce335139528de16896785797bbc2d67b65b4

Netflix en Marvel hebben een gloednieuwe trailer uitgebracht voor het tweede seizoen van de serie Marvel’s Jessica Jones. Uit de beelden kunnen we opmaken dat Jones moet leren omgaan met haar boosheid, die veel effect heeft op haar leven.

Tweede seizoen van Marvel’s Jessica Jones

Omdat het tweede seizoen van Marvel’s Jessica Jones op 8 maart van start gaat, is het niet vreemd dat Netflix er wat extra aandacht aan wil besteden. Eerder deze maand verscheen er daarom al een trailer, maar nu is het de beurt aan de tweede trailer voor het nieuwe seizoen. Deze korte video staat in het teken van de boosheid die in Jones actief is en zie we een klein beetje wat voor effect dit heeft op haar leven. Uiteraard maakt die boosheid haar het leven moeilijk en dit lijkt dan ook een pilaar van dit seizoen te worden.

In de trailer zien we Jones een bal tegen de muur gooien tijdens een sessie anger management. Die bal wordt steeds harder weggegooid terwijl de superheld redenen opnoemt om boos te zijn. Haar familie is overleden, er is op haar geëxperimenteerd en ze is…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl