‘Nintendo verdubbelt nogmaals productie van de Nintendo Switch’

nintendo-switch-digitale-games-600x343-672c2499efd2c0d8d2340c796deb13b851fb537e

Als we de geruchten mogen geloven dan heeft Nintendo wederom de productie van de Nintendo Switch flink opgeschroefd. Het Japanse bedrijf wil vanaf april 2018, het volgende financiële boekjaar, 25 tot dertig miljoen Switch-consoles produceren.

Productie van Nintendo Switch blijft stijgen – gerucht

Nintendo is al voornemens om meer Switch-consoles te produceren, bleek uit de presentatie van de laatste kwartaalcijfers. Maar nu heeft een anonieme bron aan The Wall Street Journal bevestigd dat de Japanse spellenboer nog meer spelcomputers wil maken. Vanaf april 2018 zou het bedrijf namelijk nog eens 25 tot dertig miljoen consoles willen produceren voor het aankomende boekjaar. Dat nummer zou nog wel eens hoger kunnen uitvallen, wanneer blijkt dat gamers en andere mensen de console tijdens de kerstdagen flink inslaan.

Eén van de redenen dat de Nintendo Switch momenteel zo populair is, heeft te maken met het ongekende succes van Super Mario Odyssey. Deze game is in de eerste paar dagen sinds zijn release al meer dan twee miljoen keer verkocht (terwijl de Switch zelf momenteel ongeveer 7,5 miljoen keer over de toonbank gegaan is). De Nintendo Switch is pas sinds maar 2016 op de markt,…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl