Polk Audio Command Bar is geschikt voor 4k-televisies

polk-audio-command-bar-ces-600x343-7f48f1f1585203288aeae6eef071926db829dd96

Polk Audio heeft een nieuwe soundbar aangekondigd, die beschikt over Amazon Alexa en geschikt is voor 4k-televisies: de Command Bar. De soundbar wordt aanvankelijk alleen uitgebracht in de VS en enkele Europese landen; over een Nederlandse release is nog niets bekend.

Dit is de Polk Audio Command Bar

Polk Audio, onderdeel van Sound United, heeft tijdens CES 2018 een nieuwe soundbar aangekondigd: de Command Bar. Deze soundbar ondersteunt Amazon Alexa en is uitgerust met een far-field microfoon, waarmee eigenaars de volume, bas, mute, geluidsmodi en bron kunnen instellen en selecteren. Omdat de stemassistent Alexa aan boord zit, kun je er ook allerlei Amazon diensten (zoals Prime Video en Music) mee bedienen en apparaten in je smarthome mee aansturen. De soundbar heeft ook een hdmi- en usb-poort.

Mocht je te harde muziek hebben draaien terwijl je Alexa wil aanspreken, dan kun je met een druk op de Duck-knop het volumeniveau aanpassen en je stemcommando uitvoeren. Verder biedt de soundbar ondersteuning aan voor 4k-televisies, hdmi 2.0b en Dolby- en DTS-surroundgeluid. Aanvankelijk komt de Command Bar alleen naar de VS, Groot-Brittannië, Duitsland en Oostenrijk, en heeft een adviespijrs van 299,95 dollar. Of…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl