Rikomagic MK22/Plus mediaspeler brengt films en games in 4K naar je tv

Rikomagic-MK22Plus-abc8e82a13c54a47ad4b8d2e768e0df27531bf13

Rikomagic komt met een android-gebaseerde mediaspeler die uit de voeten kan met 4K-beelden. De Rikomagic MK22/Plus  is bedoeld om de kwaliteit van zowel games als films een flinke boost te geven en deze zo scherp mogelijk op je beeldscherm weer te geven.

Rikomagic MK22/Plus voor films en games

De MK22/Plus kan volgens de fabrikant ook de zwaarste videogames moeiteloos aan. Volgens de fabrikant kun je er tevens content van VOD-diensten, zoals bijvoorbeeld Netflix, mee streamen in high definition. Via de al standaard geïnstalleerde Kodi-mediaspeler zijn programma’s daarnaast ook in 4K Ultra HD-kwaliteit op je televisie te bekijken. De Rikomagic MK22/Plus is voorzien van een 64 bit Amlogic s912 OctaCore processor, een Mali T820 GPU en heeft 3GB DDR3 RAM-geheugen. De dual-band Wifi-ontvanger met externe antenne zorgt voor een zo sterk mogelijk Wifi-signaal, zowel op de standaard 2,4 GHz als op de minder drukke 5GHz-frequentie.

De speler beschikt over een intern eMMC-geheugen van 32 GB, dat is geoptimaliseerd voor het opslaan van mediabestanden. Mocht dat niet genoeg zijn, is er ook de mogelijkheid om het geheugen nog eens uit te breiden, door het plaatsen van een SD-kaart. De Rikomagic MK22/Plus…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl