Royole Moon: opvouwbaar mobiel theater met noise-cancelling hoofdtelefoon

Royole-Moon-2-600x345-d31e5ceff18bb4c6e26dbea206a0835fe12f9632

Royole Corporation introduceert deze week de Moon in Nederland. Dit opvallende apparaat is een 3D virtueel mobiel theater voor onder meer films, gaming. De headset combineert optische en systeemtechnologieën achter een schaalbaar 800” gebogen scherm met 3D-effecten en een noise-cancelling koptelefoon.

Royole Moon headset

Met meer dan 3000 pixels per inch (ongeveer 10 keer de resolutie van high-end smartphones) beschikt Royole Moon volgens de fabrikant over het scherpste 1080p amoled-scherm ter wereld. Het scherm biedt een contrastratio van ruim 10,000:1 en een breed kleurengamma. Gebruikers kunnen direct vanaf een smartphone, tablet, set-top box, PC, tv-box, interne opslag, een externe harddrive of een gameconsole content streamen naar de headset. Met Moon OS kun je gaming- en videoapps naar eigen keuze installeren. Daarnaast kan het apparaat video’s, films en games afspelen, vanaf het interne geheugen, via HDMI, USB on the Go, en ook draadloos. De bril vereist geen speciaal opgenomen content voor compatibiliteit.

De headset is mat afgewerkt, met een metalen baan en gedetailleerde textuur. Door het vouwbare ontwerp is de headset volgens de fabrikant eenvoudig in te pakken, mee te nemen, en comfortabel om te dragen. Dankzij de flexibele…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl