Tip: de serie Tales by Light op Netflix

tales-of-light

Ben of ken je iemand met een Netflix abonnement? Dan hebben wij een leuke tip voor je: de prachtige fotografieserie ‘Tales by Light’. In deze serie worden vijf fotografen gevolgd tijdens hun spectaculaire reizen over de wereld. Ze komen op bijzondere, minder bekende en minder begrepen delen van onze planeet waar zij met buitengewone beelden mens en natuur op een totaal andere manier laten zien. De fotografen die gevolgd worden zijn natuur- en cultuurfotograaf Art Wolfe, natuur- en onderwaterfotograaf Darren Jew, sportfotograaf Krystle Wright, reisfotograaf Richard l’Anson en landschapsfotograaf Peter Eastway. 

Netflix is enthousiast over de toevoeging van ‘Tales by Light’. Uitvoerend producent Jason McLean omschrijft de serie als uniek. “We begonnen ermee om de fantastische beeldende verhaalvertellers te vieren. Deze mensen verleggen de creatieve grenzen en het is geweldig dat dit concept zo goed wordt opgepakt”.

De serie is gemaakt door Canon Australia in 4K-resolutie. Dit zorgt voor adembenemende beelden, zoals je in de trailer hieronder kunt zien.

Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen en is nu te zien op Netflix!

Alle afleveringen bekeken? Goed nieuws: het tweede seizoen is gemaakt. De verschijningsdatum is (helaas) nog niet bekend.

 

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.