Star Wars ook in 4DX bij Kinepolis in Brussel en Antwerpen

star-wars-last-jedi-600x343-d04aa4c26abff04ed5d77ff7e7ef7fa6189b2c6f

Ook Belgische bioscoopbezoekers kunnen ervoor kiezen om Star Wars: The Last Jedi te gaan bekijken in 4DX. Kinepolis bevestigt dat de film in 4DX te zien (en te voelen) zal zijn bij de vestigingen in Antwerpen en Brussel.

Jedi’s in 4DX

Eerder werden al Nederlandse voorstellingen van The Last Jedi in 4DX aangekondigd door Pathé. Het ging toen om Pathé De Kuip in Rotterdam en Pathé De Munt in Amsterdam . Kinepolis wist in eerste instantie niet zeker of hun 4DX-zalen op tijd gereed zouden zijn voor de komst van The Last Jedi, aangezien de film volgende week al in première gaat. Toch laat de bioscoopketen nu weten dat de zalen in Antwerpen en Brussel er klaar voor zijn.

4DX biedt een combinatie van water-, wind-, licht- en misteffecten met realistische bewegingssimulaties. De 4DX-stoelen beschikken over een speciale motor die je stoel synchroon met wat er op het scherm gebeurt laat bewegen. Er worden in totaal twintig effecten gebruikt, waaronder rollen, zwaaien en draaien, opveren, trillen, wind, water, regen, geuren, warme lucht, sneeuw, bliksem en mist.

The Last Jedi werd geschreven en geregisseerd door Rian Johnson, die…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl