Teufel introduceert nieuwe REAL koptelefoonserie

Teufel-REAL-blue-NC-600x350-91c12b37e0d4834287f0ef993166f74feb0090a9

Teufel introduceert deze week de nieuwe REAL-reeks van koptelefoons. De serie omvat een model in een klassieke uitvoering met kabel (REAL pure), een variant met bluetooth en touch control (REAL blue) en een nog completere uitvoering met bluetooth, hybride ruisonderdrukking en aanraakbediening (REAL blue NC). De nieuwe koptelefoons zijn voorzien van draaibare oorschelpen en een opvouwbare beugel.

 

De REAL-serie hoofdtelefoons van Teufel staan volgens het bedrijf in het teken van optimaal geluid en draagcomfort, handige functies voor dagelijks gebruik en een intuïtieve bediening. De grote lineaire HD-drivers met neodymium magneten moeten dan ook piekprestaties met minimale vervorming leveren. Alle modellen bieden een neutrale en gebalanceerde geluidsreproductie, aldus Teufel. Een licht versterkt basgeluid zorgt daarbij voor een dynamische kick bass. Dankzij de geventileerde achterkamers hoeven de drivers niet tegen de tegendruk te werken, omdat de achterkamers open zijn en minder demping veroorzaken. Alle drie modellen zijn licht dankzij het gebruik van hoogwaardig verenstaal in de beugel. De draaibare oorschelpen maken het daarbij mogelijk om de koptelefoon onderweg om de hals te dragen. Dankzij het uitschuifmechanisme van de beugel kunnen alle REAL-modellen in compacte vorm worden opgeborgen.

Teufel REAL blue&hel

lip;

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl