Teufel introduceert slanke Cinebar Duett soundbar

Teufel-Cinebar-Duett-600x356-7592325832d0391b38776a7effadcc9308920602

Teufel introduceert vandaag de Cinebar Duett, een slanke soundbar met tien high performance drivers en een subwoofer met een volle basweergave. De drivers aan de zijkant van de soundbar moeten samen met de door Teufel ontwikkelde Dynamore Ultra-technologie voor een omringend geluid zorgen.

Teufel Cinebar Duett

De slanke behuizing van de Teufel Cinebar Duett biedt onderdak aan acht midrange speakers en twee tweeters. Het wooferaspect wordt waargenomen door de draadloos verbonden Duett-partner, die met zijn 165 mm downfire subwoofer een basweergave tot 33 Hz biedt. De twee drivers aan de zijkant van de soundbar zorgen samen met de Dynamore Ultra-technologie voor een ruimtelijk geluid.

De Cinebar Duett is in een paar minuten gebruiksklaar. Bij moderne televisies volstaat een kabelverbinding via HDMI ARC. Deze aansluitingsmethode maakt het mogelijk om zowel de televisie als de soundbar te bedienen met de tv-afstandsbediening via CEC (Consumer Electronics Control). Het is ook mogelijk om de televisie aan te sluiten op de optische digitale ingang van de soundbar. Daarnaast zijn een HDMI- en een mini-connector beschikbaar voor externe geluidsdragers. De subwoofer kan op elke gewenste plek in de woonkamer worden opgesteld. Met een simpele druk…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl