The Punisher is vanaf 17 november te zien bij Netflix

netflix-the-punisher-600x350-6dcc27d68b50743b357ba8d60929c55bf4995970

Netflix heeft bekendgemaakt dat het eerste seizoen van de nieuwe serie The Punisher vanaf 17 november te zien zal zijn bij de dienst. In de hoofdrol speelt Jon Bernthal, die wederom in de huid kruipt van de antiheld Frank Castle.

Op 17 november begint de The Punisher

Het eerste seizoen van de serie over antiheld Frank Castle, beter bekend als The Punisher, begint op 17 november op Netflix. De aankondiging wordt vergezeld door een trailer waarin we de origins van Castle te zien krijgen (zie hieronder). De serie bestaat uit dertien afleveringen en vertelt ons meer over het ontstaan van Castle en zijn tweede persoonlijkheid. Nadat het personage in het tweede seizoen van Daredevil werd geïntroduceerd, bleken fans al snel van hem te houden. Netflix speelde meteen in op zijn populariteit.

Nu waren de series van Marvel en Netflix al redelijk gewelddadig en gritty, maar The Punisher lijkt hier nog even een schepje bovenop te doen. In de show zit ook nog een verhaal verweven over een samenzweringstheorie met betrekking tot de overheid en de algemene look and feel lijkt toch echt veel weg te hebben van een…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl