Trailer van Altered Carbon (Netflix) toont een cyberpunk moordmysterie

altered-carbon-netflix-600x343-418c3c90acef006399952ffbdd796cb921dbdabd

Netflix heeft een trailer vrijgegeven van de aankomende serie Altered Carbon, een futuristisch cyberpunk moordmysterie in 2300. De mensen die in deze wereld leven zijn in staat hun bewustzijn over te hevelen van het ene naar het andere lichaam — mits ze dat kunnen betalen.

Altered Carbon op Netflix

Netflix heeft een volwaardige trailer vrijgegeven van Altered Carbon, een cyberpunk moordmysterie dat zich afspeelt in een wereld waar de dood zijn waarde verloren heeft. De serie is gebaseerd op een boek die dezelfde titel draagt, geschreven door Richard K. Morgan, dat zich driehonderd jaar in de toekomst afspeelt. In deze wereld zijn mensen in staat hun bewustzijn over te hevelen van het ene naar het andere lichaam, mits ze dat kunnen betalen. Hierdoor kunnen mensen, in theorie, dus voor altijd in leven blijven.

In Altered Carbon maken we kennis met Takeshi Kovacs, gespeeld door Joel Kinnaman en Will Yun Lee, een soldaat die van lichaam naar lichaam hopt. Hij wordt vermoord op een afgelegen planeet en ontwaakt 250 jaar later in een nieuw lichaam. Hij is opnieuw tot leven gebracht door een rijke man die vermoord bleek te zijn en…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl