User interface van de Nintendo Switch te zien in video

nintendo-switch-interface-lek-600x343-cb2ad210fa471581e60fb41716dc5db2ec774120

Er is een video online geplaatst waarin de interface van de Nintendo Switch al te zien is. Eén gamer heeft de console te vroeg gekregen. Over twee weken wordt nieuwe spelcomputer wereldwijd gelanceerd.

Dit is de user interface van de Nintendo Switch

De lancering van de Nintendo Switch komt dichterbij, dus was het slechts een kwestie van tijd voordat we de eerste video online zouden zien verschijnen van iemand die met de console speelt. En twee weken voor de release is dat precies dat gebeurd is. Een gebruiker van het forum NeoGaf heeft een korte video van drie minuten online gezet waarin we de user interface van de Switch kunnen zien. Heel spannend is het allemaal niet, maar het is wel tof om te zien wat we straks mogen verwachten van de nieuwe Nintendo-spelcomputer.

Er zijn wel een aantal opvallende dingen te zien in de video. Zo weten we dat de console wordt geleverd met 32 GB aan interne opslagruimte. 30 GB daarvan is voor de gebruiker beschikbaar, waardoor het besturingssysteem dus slechts 2 GB gebruikt. In vergelijking met bijvoorbeeld een Xbox One is dat een groot verschil,…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl