Vierde seizoen van Black Mirror verschijnt op 29 december op Netflix

black-mirror-netflix-600x343-d0dc9350572e53b73b6c634db001ce9d25ef9a53

Videostreamingdienst Netflix heeft laten weten dat het vierde seizoen van de populaire serie Black Mirror vanaf 29 december te zien is. Deze serie schetst al drie seizoenen lang een donker beeld van de negatieve effecten van een wereld die te veel leunt op technologie.

Vierde seizoen van Black Mirror

Netflix bouwt al enkele maanden rustig aan de hype op voor het vierde seizoen van Black Mirror. Liefhebbers van de serie kunnen nu eindelijk een datum voor dat vierde seizoen in hun agenda zetten, aangezien de videostreamingdienst de lanceringsdatum heeft bekendgemaakt: 29 december. In totaal kan iedereen straks smullen (en gruwelen) van zes gloednieuwe afleveringen die een donkere spiegel voorhouden als het om de technologische ontwikkelen gaat en de effecten die ze zouden kunnen hebben op de maatschappij.

Over elke aflevering is al een beetje informatie bekend, maar we zullen zo weinig mogelijk verklappen in dit bericht. De aflevering Arkangel wordt geregisseerd door Jodie Foster en gaat over overbezorgde ouders, terwijl Crocodile een beeld geeft van een auto-ongeluk via herinneringen. USS Callister laat een Star Trek gone wrong zien, Hang the DJ gaat over een systeem dat uitzoekt wie bij…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl