Xbox One krijgt een niet storen-modus, zodat je ongestoord kunt gamen

xbox-one-x-console-1-600x343-6e6e3f994e9c17e26a4751faf0e9da3bc686ebbc

Microsoft heeft laten weten dat de Xbox One een speciale modus krijgt waardoor gamers ongestoord kunnen gamen op hun spelcomputer. De niet storen-modus zal notificaties onderdrukken en je vrienden laten zien dat je niet gestoord wil worden.

Niet storen-modus voor Xbox One op komst

De Xbox One is nu ongeveer vier jaar op de markt en krijgt nog altijd maandelijkse updates van Microsoft. Dat gaat altijd in fases: eerst krijgt de alpharing de update, daarna de bètatesters en vervolgens de rest van de gamers. De nieuwste optie die nu wordt getest is een niet storen-modus. Wanneer je deze modus activeert, dan zul je geen notificaties meer ontvangen van vrienden en zullen je vrienden in hun vriendenlijst kunnen zien dat je niet gestoord wil worden. Handig voor wanneer je een film kijkt of online je gameplay aan het streamen bent.

Maar daar blijft het niet bij. Want de update brengt ook nieuwe manieren van achievementtracking met zich mee en verandert de manier waarop je kunt reageren op sociale posts. Ook krijgen Xbox One-eigenaars meer mogelijkheden met betrekking tot automatisch afsluiten, zoals twee, drie, vier of vijf uur. Wanneer de update…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl