Xbox One X instellen: zo zet je je data over en stel je 4k-opties in

xbox-one-x-console-1-600x343-6e6e3f994e9c17e26a4751faf0e9da3bc686ebbc

Je Xbox One X instellen kan zo gebeurt zijn wanneer je de juiste voorbereidingen treft. In dit artikel leggen we daar alles over uit. Wil je weten hoe je snel je data overzet en hoe je toegang krijgt tot de 4k-mogelijkheden, lees dan snel verder.

Nu de Xbox One X uit is en je van plan bent er eentje aan te schaffen (of je hebt dit al gedaan), is het wel handig om te weten hoe je de console kunt instellen. Je kunt een aantal dingen al voorbereiden waardoor de overgang vergemakkelijkt, maar ook vooral versneld kan worden. Het instellen spreekt wellicht redelijk voor zich wanneer je de instellingen van de console bezoekt, maar sommige dingen kunnen tijd schelen, terwijl andere opties juist weer verstopt zitten. In dit artikel een overzicht van de mogelijkheden.

Voordat je begint met het instellen van je nieuwe Xbox One X is het van belang dat je de spelcomputer nog niet hebt ingeschakeld. Heb je dat wel gedaan, dan is dat geen ramp. Maar het proces is veel gemakkelijk wanneer je even wacht en hier de tijd voor neemt.

Xbox One X instellen: 4k-assets…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl