Xbox One X ontvangt snel update voor probleem met Blu-ray-speler

xbox-one-x-console-600x343-172e1a1f8b5e438c05c471a7719fecb0028b56e6

De Xbox One X heeft een probleem met het afspelen van Blu-ray-discs, maar gelukkig kan dat probleem worden opgelost middels een update. Wanneer je een film in high dynamic range kijkt, dan kan het zijn dat de zwarte kleur niet goed wordt weergeven.

Xbox One X heeft probleem met afspelen van Blu-ray’s

De Xbox One X is nog maar net te koop en helaas is er al een probleem opgedoken met enkele modellen. Het kan namelijk zijn dat de zwarte kleur in films gepresenteerd in high dynamic range, niet goed wordt weergeven. Mike Ybarra, bij Microsoft verantwoordelijk voor Xbox en gaming op Windows 10, heeft via Twitter laten weten dat er snel een update wordt uitgebracht om dit probleem te verhelpen. Wanneer de updates precies zal arriveren is niet bekendgemaakt, maar als het goed is hoeven we er nog maar een paar dagen op te wachten.

Xbox One X users – Blu-Ray specific fixes coming very soon to correct raised black levels w/HDR movies, etc. Few days away. #Xbox

— Mike Ybarra (@XboxQwik) 13 november 2017

Wanneer je films met een hoop donkere scenes bekijkt, dan kan…

Foka Superstore is al sinds 1924 dé foto-specialist van Nederland, gevestigd in Rotterdam. We bieden een uitgebreid assortiment fotocamera’s, videocamera’s, televisies & audio apparatuur via www.foka.nl en middels onze 1000m2 grote Superstore in Kralingen.

Lees meer en reageer: www.homecinemamagazine.nl